Undervisning
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

alskad

Vid den tiden kom Jesus från Nasaret i Galileen och döptes i Jordan av Johannes. När han steg upp ur vattnet såg han himlen dela sig och Anden komma ner över honom som en duva. Och en röst hördes från himlen: ”Du är min älskade son, du är min utvalde.” Mark 1:9-11


Precis som Jesus får höra av sin Far att du är min älskade son, du är min utvalde så säger Jesus till dig också, du är min älskade son/dotter, du är min utvalde.

Det finns bara en av dig, skapad övermåttan underbar. En av dig som man kan älska så otroligt mycket för alla de goda ting du bär på. Ditt leende, ditt skratt, dina fantastiska tankar, din närvaro. Allt som smittar av sig till oss och som vi älskar enormt mycket och gläds åt varje gång vi tänker på dig.

Du kanske känner dig liten och svag.
Ingen ser dig och att ingen finns kvar.
Men jag vet en som aldrig sviker.
Han tar din hand och Han säger dig

Du är älskad
Du är älskad
Du är vacker precis som du är
Du är älskad
Du är älskad
Ingen annan är som du, du är älskad av mig 
(Du är älskad av Charlotte Wärnberg f.d Dufva) 

När jag har känt mig som allra minst i världen inte värd att älska så har Jesus varje gång påmint mig på olika vis att jag är älskad för den jag är.

Starkaste minnet som jag själv bär på är när jag har haft känslor och tankar att jag inte är värd att älska, att människor ska inte behöva se mig. De ser att något är fel men jag tillåter inte mig själv att kunna säga hjälp mig jag behöver bli älskad för den jag är. Utan det jag gör är att jag flyr, jag slås och jag försöker springa så långt bort jag bara kan innan dom upptäcker att det är fel men varje gång så är jag så nära personen att den hinner omfamna mig i en kram. Hur jag än vrider och vänder på mig själv för att komma loss så sitter jag fast i kramen och när jag kämpat klart så är jag trött och kan bara falla in i kramen och orden som säger DU ÄR ÄLSKAD FÖR DEN DU ÄR!

Varje dag säger Jesus till dig att DU är älskad.

Moa Nilsson Forsén