Scout: Spårare
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

För vem?

Spårare är för dig som går i förskoleklass, ettan eller tvåan.

 

När och var?

Vi träffas varannan måndag kl. 18:00-19:30 i Åskyrkan. Ingång i källaren på baksidan.

 

Ledare

Gunilla Landin 070-3100711
Sven Landin 070-6400002
Lina Hjelte 0705182895
Sebastian Persson 073-8020990
m.fl

Vi svarar gärna och glatt på alla tänkbara frågor.

Om du är ny. TIPS! TESTA nying tre gånger innan du bestämmer dig.

 

Equmenia Kvarnåsen

Equmenia Kvarnåsen är en ideell förening vars verksamhet präglas av en kristen livsåskådning, där alla är fria att själva ta ställning till kristen tro.

 

Medlemskap

För alla medlemmar i Equmenia Kvarnåsen krävs en årlig bekräftelse av medlemskapet genom namnunderskrift av den som ansöker om medlemskap. Från det år medlemmen fyller 6 år ska medlemmen själv skriva under. Om medlemmen är yngre är det målsman som skriver under.

I medlemskapet ingår olycksfallsförsäkring med tillägg för kläder och glasögon. Försäkringen gäller undet tiden medlemmen är med i vår verksamhet, samt under resor till och från. Som medlem finns det möjlighet att söka bidrag för bland annat läger och andra arrangemang.

Scoutavgift

För scouter har vi en terminsavgift på 100 kr/person, vilket gör det möjligt för oss att bedriva vår scoutverksamhet. Syskonrabatt: det andra syskonet betalar 75 kr, det tredje syskonet betalar 50 kr. Terminsavgiften är inte kopplad till medlemskapet utan är till för att scoutverksamheten ska ha råd med diverse utrustning, och de avgifter vi i vår tur betalar in till Equmenia Riks för varje scout. Avgiften betalas in via Equmenia Kvarnåsen bankgiro 5140-8581, eller via swish 123 226 61 59. Skriv vem betalningen gäller.

Scoutdräkt

Alla scoutförbund i världen (30 miljoner deltagare) har scoutdräkt. Alla scoutförbund i Sverige har samma scoutdräkt, men olika färg på halsdukarna. Dräkten har man på scoutaktivteter under veckan, möten, hajker, läger mm. Halsduken får man vid scoutinvigningen.
  Skjortan kostar en del, så för att underlätta för barnfamiljerna har vi infört ett ”växa-i-system”. För första scoutskjortan betalar man 285:-. Därefter får scouten byta till större storlekar allt eftersom man behöver utan extra kostnad. Scoutdräktsdepositionsavgiften är personlig vilket innebär att alla scouter ska en gång betalt skjortavgiften. Avgiften går alltså inte att “ärva” efter syskon, kusiner, eller andra, genom att man tar över någon annans skjorta.
Scoutskjortan delas ut mot 285:-, när scouten deltagit tre gånger i scout. Kostnaden för scoutskjortan kan betalas kontant eller på Bg 5140-8581. Skriv vad och vem betalningen gäller.

gång för scout: spårare och upptäckare

Inga händelser